fejlec

Megalakulásunk, 1983 óta egyedi bútor gyártásával foglalkozunk. Az első ágyszekrényeinket 1998-ban kezdtük el gyártani és bevezetni a magyar bútorpiacra. Több, mint tizenegy éves gyártási tapasztalatunk birtokában már elmondhatjuk, hogy igazi szakértőjévé váltunk ennek a nem mindennapi bútorfajtának. Nincs olyan stílus és forma, amiben nem gyártottunk, illetve nem tudnánk legyártani ezt a bútort, tetszőleges anyagválasztási lehetőséggel.

Termékeinket négyféle vasalással gyártjuk. A gyártásnál felhasznált anyagok biztosítják a mozgató mechanika és a fekvőfelület hosszú élettartamát. Az ágyszekrény a kislakások, a felnövő gyerekek miatt a hálószobából a nappaliba kiszoruló szülők ideális bútora, de nélkülözhetetlen bútor kis alapterületű vendégházban, nyaralóban, praktikusan elhelyezhető pihenőbútor irodában, nővérszobában. A többi eltüntethető ággyal szemben melyből reggel a benne alvó összetörten ébred az ágyszekrény teljes komfortfokozatot nyújtó, önálló bútordarab.

Készülhet egy- és kétszemélyes, fekvő ill. álló kivitelben:

Minden ágy egyedi gyártással készül. Méreteit minden esetben az ágybetét mérete határozza meg az alábbiak szerint:

  • Szélesség = ágybetét szélességi mérete + 22 cm
  • Magasság = ágybetét hosszúsági mérete + 22 cm

A szekrénytest mélysége minimum 45 cm. Az egyszemélyes ágynál a betét súlya vízszintes kivitelben 20-25 kg, függőleges kivitelnél 15-20 kg lehet, kétszemélyes ágynál 140x200 cm-es ágybetétnél maximum 20-25 kg, 160x200 cm-es ágybetétnél maximum 20-25 kg, 180x200 cm-es ágybetétnél maximum 20 kg lehet. Ez a garanciális igény jogosultsági feltétele.

Ágyszekrényeinkhez a fenti feltételeknek megfelelő matracot/ágybetétet vevői igény esetén tudunk biztosítani, de az ágybetét nem tartozéka a gyártott ágyszekrényeinknek. A nagyobb ágyaknál az ágykeret nagy teherbírású lemezből készült oldalfala és a merevítő szerepet is betöltő fémkeretes ágyrács, a metrikus csavarkötések stabil és szinte elnyűhetetlen részei ágyszekrényeinknek. Ágyneműtartó nem szükséges hozzá, mivel az ágybetét rögzítésére szolgáló hevederrel az ágyneműt is be lehet csukni az ágyszekrénybe.

Kivitelezés: A bútort bármilyen anyagból és bármilyen stílusban el tudjuk készíteni. Lehet önálló bútor, de szekrénysorba beépítve is legyártható. Részletes információ a 0630-9516185, illetve a 0670-9431009 telefonszámon kapható! Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a bemutatótermünkben kiállított ágyszekrényeket megtekinteni a hét bármely napján, előzetes, telefonon történő egyeztetés során lehet!